StartSnöskoterförsäkring

JÄMFÖR SNÖSKOTERFÖRSÄKRINGAR

– hitta en bra försäkring till din snöskoter

Jämför snöskoterförsäkringar och hitta en bra och billig försäkring för just dig och din snöskoter. Börja med att fylla i dina uppgifter nedan så återkommer en oberoende rådgivare med bra förslag till dig, helt kostnadsfritt.

Loading

Jämför snöskoterförsäkringar – hitta en bra försäkring till ett bra pris

Jämför snöskoterförsäkringar och hitta en bra och billig försäkring till din snöskoter.

Om tjänsten

Finansportalen kan i samarbete med Compricer erbjuda dig att helt kostnadsfritt få hjälp med att hitta en bra och billig snöskoterförsäkring. Att skaffa en skoterförsäkring kan vara mycket svårt och krångligt men med hjälp av denna tjänst slipper du själv ringa runt till alla försäkringsbolag.

Så fungerar tjänsten

  1. Fyll i uppgifterna i formuläret ovan och tryck på knappen ”Skicka förfrågan”
  2. En försäkringsrådgivare återkommer till dig med bra förslag som passar ditt behov

Tjänsten erbjuds i samarbete med Compricer och är helt kostnadsfri för dig. Skicka in din förfrågan nu och få förslag på bra och billiga försäkringar till din snöskoter.

Uppgifter

För att jämförelsen ska bli så bra som möjligt behöver du fylla i några uppgifter om dig och din snöskoter. Uppgifterna behövs för att kunna ta in priser och villkor från försäkringsbolagen och hitta en försäkring som passar för dig och din snöskoter.

Önskad omfattning – välj bland hel-, halv-, eller trafikförsäkring

Registreringsnummer – fyll i snöskoterns registreringsnummer

Boendeform – vilken typ av bostad bor du i?

Personnummer – fyll i ditt personnummer

Förare under 25 år? – välj ja eller nej

Telefonnummer – fyll i ditt telefonnummer

Delarna i en snöskoterförsäkring

En snöskoterförsäkring har tre grunddelar. Dessa är trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Trafikförsäkring

En trafikförsäkring måste du ha enligt lag om du ska köra en snöskoter. Den täcker personskador och egendomsskador men inte skador på din egna skoter om du är vållande till skadan.

Halvförsäkring

Halvförsäkringen omfattar det som trafikförsäkringen innehåller plus skydd vid person- och egendomsskada, samt skydd vid brand, glasskador, stöld, inbrott, rättsskydd och krishjälp.

Helförsäkring

Helförsäkringen innehåller allt det som trafikförsäkringen och halvförsäkringen innehåller plus vagnskada dvs ersättning ifall oturen skulle vara framme och du själv eller annan yttre olyckshändelse orsakar skada på din snöskoter.

Tilläggsförsäkringar

Förutom delarna ovan erbjuder en del försäkringsbolag olika tilläggsförsäkringar. Till exempel garage- avställningsförsäkring (om din snöskoter står outnyttjad under långa perioder).

Bra saker att tänka på när du väljer snöskoterförsäkring

  • Välj rätt försäkringsskydd. Trafikförsäkring är det lag på och en helförsäkring ger det mest omfattande skyddet
  • Behöver du en tilläggsförsäkring? Till exempel om du vill kunna ställa av din snöskoter under perioder men ändå ha ett visst försäkringsskydd?
  • Jämför priser och villkor. Försäkringspremierna varierar mycket mellan olika försäkringsbolag
  • En del bolag kan ge rabatt på priset om du exempelvis har ett larm eller är med i en skoterförening
  • Många försäkringsbolag ger även rabatt om du samlar andra försäkringar hos dem

Din försäkringsrådgivare hjälper dig, helt kostnadsfritt, att hitta ett bra pris och bra villkor för just din snöskoter. På så vis undviker du risken att teckna en försäkring som inte ger dig det skydd du behöver.

Har du några frågor?

Skicka ett e-post till kontakt@finansportalen.se eller ring vår partner Compricer på 08 – 4037 3290 (vardagar mellan 08-18) så får du kostnadsfri hjälp av en försäkringsrådgivare att hitta en bra snöskoterförsäkring åt dig.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vad är en snöskoterförsäkring?

En snöskoterförsäkring skyddar dig och din snöskoter om olyckan skulle vara framme. Försäkringen kan bestå av en trafik-, halv-, eller helförsäkring.

Måste man ha en snöskoterförsäkring?

Enligt lagen måste du ha en trafikförsäkring men utöver det får du själv välja vilken omfattning du önskar. Känner du dig osäker på vad du behöver kan du i lugn och ro gå igenom detta tillsammans med din försäkringsrådgivare och hitta just den försäkring som passar dig och din snöskoter bra.

Vad kostar en snöskoterförsäkring?

Priserna mellan olika snöskoterförsäkringar varierar kraftigt. Det beror dels på hur omfattande skydd du vill ha men även andra faktorer såsom snöskoterns modell, vikt, motorstorlek och din ålder påverkar försäkringspremien.

Med Finansportalens jämförelse får du hjälp med att hitta en bra försäkring till ett bra pris för din snöskoter.

Hur jämför man snöskoterförsäkringar?

Fyll i dina uppgifter och skicka in en kostnadsfri förfrågan. Inom kort får du förslag på bra försäkringar som passar dig och din snöskoter.

Vilken snöskoterförsäkring är bäst?

Tyvärr finns det inte en specifik försäkring som passar alla men med denna tjänst får du kostnadsfri hjälp av en försäkringsrådgivare att hitta en försäkring som passar din skoter bra.

Vilka olika snöskoterförsäkringar finns det?

Trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom finns det olika tilläggsförsäkringar som tex garage- avställningsförsäkring.

Hur länge gäller en snöskoterförsäkring?

En snöskoterförsäkring gäller normal ett (1) år i taget.

Hitta en bra och billig snöskoterförsäkring nu

Tryck på knappen och skicka in din kostnadsfria förfrågan.

Börja här