StartBåtförsäkring

JÄMFÖR BÅTFÖRSÄKRINGAR

– hitta en billig och bra båtförsäkring

Jämför båtförsäkringar och hitta en billig och bra försäkring för just dig och din båt. Börja med att fylla i dina uppgifter nedan så återkommer en oberoende rådgivare med bra förslag till dig, helt kostnadsfritt.

Loading

Jämför båtförsäkringar – hitta en bra båtförsäkring till ett bra pris

Båtförsäkringar - jämför båtförsäkringar och hitta en billig och bra försäkring till din båt.

Om tjänsten – jämför båtförsäkringar

Det lönar sig att jämföra båtförsäkringar. För samma båt kan det skilja många tusenlappar mellan olika försäkringsbolag och även villkoren varierar mycket. Med Finansportalens oberoende jämförelse i samarbete med Compricer får du hjälp med att hitta en bra och billig båtförsäkring för just dig och dina behov. Helt kostnadsfritt!

Så skaffar du en bra och billig båtförsäkring

Fyll i formuläret ovan och tryck på knappen ”Skicka förfrågan”. En kvalificerad rådgivare från Compricer tar emot din förfrågan och ser över var du får bra pris och villkor som matchar just din båt. Tillsammans jämför ni båtförsäkringar hos olika försäkringsbolag och du får tips på hur du kan välja en bra båtförsäkring.

Om uppgifterna som behövs när du jämför båtförsäkringar

Båttyp

Välj mellan segelbåt och motorbåt (inombordare eller utombordare).

Båtmodell

Ange vilken båtmodell du vill försäkra.

Motoreffekt

Om båten har en motor anger du dess effekt i hästkrafter. Saknar båten en motor kan du lämna fältet tomt.

Uppskattat båtvärde

Fyll i båtens ungefärliga värde.

Personnummer och telefonnummer

Ditt personnummer samt telefonnummer.

Detta täcker en båtförsäkring

Här under hittar du olika omständigheter som en båtförsäkring kan täcka.

Försäkringsskydd för båten

  • Skador som kan uppstå när du framför båten ute på vattnet. Till exempel om båten går på grund, kantrar eller kolliderar
  • Skador som kan uppstå när du sjösätter, transporterar och tar upp båten inför tex vinterförvaring
  • Skador som kan uppstå vid brand, blixt eller explosion
  • Stöld och skadegörelse
  • Assistans vid bärgning

Försäkringsskydd för dig

  • Ansvarsförsäkring
  • Rättsskydd
  • Kris

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan online kan du och din rådgivare gemensamt hitta ett bra skydd för just dig och dina behov. Förfrågan är inte bindande och kostar dig ingenting.

Har du några frågor?

Skicka ett e-post till kontakt@finansportalen.se eller ring vår partner Compricer på 08 – 4037 3290 (vardagar mellan 08-18) så får du kostnadsfri hjälp av en försäkringsrådgivare att hitta en bra båtförsäkring åt dig.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vad kostar en båtförsäkring?

Båtförsäkringar är en av de försäkringar där det ofta lönar sig som allra mest att jämföra och se över utbudet på marknaden.

Då försäkringens innehåll kan variera mycket mellan olika försäkringsbolag och behov så varierar även kostnaden (premien) kraftigt. Det är därför viktigt att skaffa ett bra skydd utifrån just det behov och önskemål du har. På så vis får du en bra försäkring till din båt men utan att betala för mycket i onödan.

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan ovan får du hjälp med just detta. Att hitta en billig och bra båtförsäkring för just dig.

Hur hittar man en billig båtförsäkring?

Fyll i formuläret och tryck på knappen ”Skicka förfrågan” så återkommer en kvalificerad rådgivare med förslag på billiga båtförsäkringar för just dig och din båt.

Vilket försäkringsbolag har den bästa båtförsäkringen?

Eftersom båtförsäkringar är individuella finns det inget försäkringsbolag som har den bästa försäkringen för alla båtar.

Genom att skicka in din kostnadsfria förfrågan kan du få hjälp med att hitta en bra försäkring för just din båt.

Måste man ha båtförsäkring?

I Sverige finns det ingen lag som kräver att du måste ha en båtförsäkring. Det är däremot rekommenderat att du ändå har en för att skydda dig och din båt om oturen är framme.

Hur gör man när man ska försäkra båt?

Du kontaktar ett försäkringsbolag som tecknar en försäkring åt dig eller så tar du hjälp av vår kostnadsfria tjänst på Finansportalen. Då får du snabb hjälp med att hitta en bra och billig båtförsäkring åt dig.

Hur går jämförelsen av båtförsäkringar till?

Det finns många olika faktorer som avgör vilken försäkring som är bra och billig för just dig. När du skickar in en kostnadsfri förfrågan på Finansportalen får du hjälp av en försäkringsrådgivare att hitta en försäkring som passar din båt.

Hur länge gäller en båtförsäkring?

En båtförsäkring gäller normalt ett år i taget.

Hitta en bra och billig båtförsäkring nu

Tryck på knappen och skicka in din kostnadsfria förfrågan.

Börja här