StartATV-Försäkringar

JÄMFÖR ATV-FÖRSÄKRINGAR

– hitta en bra försäkring till ditt terrängfordon

Jämför ATV-försäkringar och hitta en bra och billig försäkring för just dig och ditt terrängfordon. Börja med att fylla i dina uppgifter nedan så återkommer en oberoende rådgivare med bra förslag till dig, helt kostnadsfritt.

Loading

Jämför ATV-försäkringar – Hitta en bra försäkring till ett bra pris

Jämför ATV-försäkringar och hitta en bra och billig försäkring till din ATV.

Om tjänsten

Finansportalen kan i samarbete med Compricer erbjuda dig att hitta en bra och billig försäkring helt kostnadsfritt. Tjänsten hjälper dig som vill jämföra och försäkra en fyrhjuling, sexhjuling eller annat terrängfordon.

Att själv hitta en bra försäkring kan vara mycket komplicerat och krångligt. Nu slipper du ringa runt bland försäkringsbolagen!

Så fungerar tjänsten

  1. Fyll i dina uppgifter ovan och tryck på knappen ”Skicka förfrågan”
  2. En försäkringsrådgivare tar emot din förfrågan, ser över marknaden åt dig och återkommer direkt till dig
  3. Tillsammans kan ni gå igenom olika alternativ och du har chans att ställa frågor

Denna tjänst erbjuds i samarbete med Compricer och är helt kostnadsfri för dig. Skicka in din förfrågan idag och få hjälp med att hitta en bra och billig försäkring.

Uppgifter

För att jämförelsen ska bli så bra som möjligt behöver du fylla i lite uppgifter om dig och ditt fordon. Uppgifterna behövs för att kunna ta in priser och villkor från försäkringsbolagen.

Önskad omfattning – välj om du är intresserad av en hel-, halv-, eller trafikförsäkring

Registreringsnummer – fyll i fordonets registreringsnummer

Boendeform – välj den typ av bostad du bor i

Personnummer – fyll i ditt personnummer

Förare under 25 år? – välj ja eller nej

Telefonnummer – fyll i ditt telefonnummer

De olika delarna i en ATV-försäkring

En ATV-försäkring fungerar likt en bilförsäkring där det finns tre grunddelar: en trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Trafikförsäkring

En trafikförsäkring måste du ha enligt lag. Den täcker personskador och skador på andras egendom.

Halvförsäkring

Halvförsäkringen kan innehålla, förutom skydd vid person- och skada på annans egendom, även skydd vid brand, glasskador, stöld, inbrott, rättsskydd och krishjälp.

Helförsäkring

Helförsäkringen innehåller allt det som en trafikförsäkring och halvförsäkring innehåller plus vagnskada dvs ersättning ifall oturen är framme och du själv eller annan yttre olyckshändelse orsakar skada på din ATV.

Tilläggsförsäkringar

Förutom grundomfattningarna ovan kan olika försäkringsbolag erbjuda tilläggsförsäkringar. Dessa kan exempelvis vara garage- avställningsförsäkring (om din ATV står outnyttjad under långa perioder).

Bra saker att tänka på när du väljer ATV-försäkring

  • Välj den omfattning du vill ha. Trafikförsäkring måste du ha och en helförsäkring ger det mest omfattande skyddet
  • Vilken registrering ska ditt fordon ha? Ska du köra i terräng eller på väg i trafik? Det påverkar priset och villkoren i din försäkring
  • Behöver du en tilläggsförsäkring? Till exempel om du vill kunna ställa av din ATV under perioder men ändå ha ett visst försäkringsskydd?
  • Jämför priser och villkor. Försäkringspremierna varierar stort mellan olika typer och försäkringsbolag
  • En del försäkringsbolag ger rabatt på premien om du tex stöldskyddsmärker din ATV
  • Många bolag ger även rabatter om du samlar andra försäkringar hos dem

Din försäkringsrådgivare hjälper dig att kostnadsfritt hitta en billig och bra försäkring för just dig och ditt fordon.

Har du några frågor?

Skicka ett e-post till kontakt@finansportalen.se eller ring vår partner Compricer på 08 – 4037 3290 (vardagar mellan 08-18) så får du kostnadsfri hjälp av en försäkringsrådgivare att hitta en bra ATV-försäkring åt dig.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vad är en ATV-försäkring?

En ATV (All Terrain Vehicle) är ett samlingsnamn för olika typer av terrängfordon till exempel fyrhjulingar, quads eller sexhjulingar. En ATV-försäkring avser alltså en försäkring för dessa typer av fordon.

Vilket försäkringsbolag har den bästa ATV-försäkringen?

En ATV-försäkring är i hög grad individuell vilket gör att det inte finns ett försäkringsbolag som passar alla lika bra. Genom att skicka in din kostnadsfria förfrågan kan din försäkringsrådgivare titta på vilken försäkring som passar just dig och din ATV bra.

Hur jämför man ATV-försäkringar?

Fyll i dina uppgifter och skicka in en kostnadsfri förfrågan. Inom kort får du förslag på bra försäkringar som passar dig och din ATV.

Vilken ATV-försäkring ska man välja?

En trafikförsäkring måste du ha enligt lag men utöver det får du själv välja vilken omfattning du önskar. Är du osäker på vad du behöver kan du tillsammans med din försäkringsrådgivare hitta ett bra alternativ som passar just dig och ditt fordon. Helt kostnadsfritt.

Vilka olika ATV-försäkringar finns det?

Trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Dessutom finns det olika tilläggsförsäkringar som tex garage- avställningsförsäkring.

Vad kostar en ATV-försäkring?

Priserna mellan olika ATV-försäkringar varierar mycket. Dels beroende på vilken omfattning du vill ha men även andra faktorer såsom modell, vikt, motorstorlek och din ålder påverkar priset. Tillsammans med din försäkringsrådgivare kan du hitta en bra försäkring till ett bra pris utifrån just dina krav, önskemål och förutsättningar.

Hur länge gäller en ATV-försäkring?

En ATV-försäkring gäller normal ett (1) år i taget.

Hitta en bra och billig ATV-försäkring nu

Tryck på knappen och skicka in din kostnadsfria förfrågan.

Börja här